top of page

Nieuws

We wensen iedereen een prettige zomervakantie!

De zomer staat voor de deur en kunnen we allemaal tot rust komen! We hebben een druk en veelzijdig seizoen achter de rug. Met prachtige streams, geweldige sprekers op bijzondere locaties. Op deze pagina meer informatie over een aantal nieuwe en spannende services die we kunnen aanbieden.  Verder willen we graag wat uitleggen over de veranderingen die na de zomervakantie gaan plaatsvinden in ons 'on demand' video-archief.

312448007_626114579131988_7172797352204662332_n.jpg

Nieuwe Services

Naast onze bekende streaming pakketten houden we ook de nieuwe ontwikkelingen in de gaten. Hieronder een drietal nieuwe & inspirerende opties die we vanaf september 2023 kunnen aanbieden!

Visual Podcast

Om een podcast nog aantrekkelijker te maken introduceren we de Visual Podcast. Met onze nieuwe mini 4K ptz camera's kunnen we een zeer discrete multicam opstelling maken. Het voordeel is een snelle opbouw gecombineerd met een hoge beeldkwaliteit. Geschikt voor 3 tot 4 sprekers aan een tafel, eventueel publiek is geen enkel probleem.

Ai Camera

Om een presentatie of spreker nog mooier in beeld te krijgen hebben we nu ook een Ai camera in ons assortiment. Deze camera's kunnen een spreker tot op de cm nauwkeurig volgen tijdens een presentatie. Het voordeel is dat het beeld er veel dynamischer uitziet , maar dan wel zonder de extra kosten van een camera persoon!

Zaalversterking

Naast de beeldtechniek - met camera's, schermen &  beamers-  is het uitversterken van het geluid ook enorm belangrijk voor de ultieme  beleving van een event. We kunnen nu - indien gewenst-  een prachtig line-array audio systeem aanbieden voor het beste geluid voor het aanwezige publiek (max 100 personen).

Ons archief in de 'cloud' wordt opgeschoond!

Bijna alle klanten hebben het afgelopen jaar gekozen voor een terug-kijk optie. Dat betekent dat de stream naderhand gemakkelijk nog een keer te bekijken is of zelfs te downloaden. Deze funtionaliteit kunnen we bieden doordat we een flinke archief hebben van video data in de cloud. Na de zomer gaan we ons archief opschonen en dat betekent dat u - indien gewenst - uw stream de komende maanden nog kan downloaden. Natuurlijk zullen we u na de zomervakantie op de hoogte houden per mail van de planning! ​

enkele vaste klanten

Logo SHN paars RGB_1200px-1.png
universiteiten vAN nl.jpg
logo swapfiets.jpeg
minfin_edited.jpg
svdc beter.png
bottom of page