top of page

Een intelligente stream met geïntegreerde interactie!

Network games

Smart Interactive Platform
- 1 link for all -

Voor een gewone Teams of Zoom-meeting heb je ons niet nodig natuurlijk. Maar wat nou als je een stap verder wilt?

 

Een mooi en inspirerend event met live-publiek en een live-uitzending met heldere audio en knap camerawerk. Je wilt dat je kijkers actief betrokken zijn bij je uitzending. Met wordclouds, Q&A's, polls, ratings en zelfs quizzen. Alles geïntegreerd in één scherm , bereikbaar met een besloten link, zonder inloggen! En betaalbaar, dat ook nog...

 

We hebben speciaal voor deze evenementen een smart platform ontwikkeld waarbij we de livestream naadloos kunnen integreren met interactiviteit voor de kijkers thuis. Dus geen gedoe met verschillende inlogvensters: 1 link voor het hele event. Dat scheelt veel frustraties. Het mooie is dat iedereen kan deelnemen op elk apparaat en op elke browser. Dus je hebt geen extra downloads of speciale software nodig. Het werkt zelfs op Iphones en Android smartphones, inclusief alle interactiviteit!

Anchor 1

Nieuw: instant enquete.

 

Je wilt weten wat je collega's vinden van een bepaald onderwerp. Misschien wil je ze wel meteen aan het einde van de livestream de kans geven om te laten weten wat ze er van vonden. Hoeveel sterren was deze uitzending waard? Heb je iets nieuws geleerd? Heb je tips? Vanaf nu hoef je niets meer na te sturen. Je hoeft je collega's niet meer te porren om a.j.b. die enquete in  te vullen. We draaien de enquete gewoon aan het einde van de livestream. De response rate is meer dan 50% en je hebt meteen je rapportcijfer in huis. Dit zit vanaf nu ingebouwd in het Easylivestream platform. Stuur ons de vragen en wij zetten de enquete klaar!

ONS PLATFORM

1.

Een supereenvoudig en transparant platform met jouw logo en kleuren.

2.

One click stream. Alles op één pagina: stream, chat/Q&A en interactiviteit.

3.

Werkt op elk apparaat en op elke browser. Ook op mobiel en op tablets. Geen downloads nodig. 

4.

Deelnemers hoeven geen account aan te maken.

5.

Open toegang of binnenkomen met naam, mailadres en/of organisatienaam.

6.

Terugkijken. De hele stream wordt binnen 48 uur als HD download aangeboden.

7.

Technische helpdesk met echte mensen, ook tijdens de livestream.

ANDERE PLATFORMS

1.

Ingewikkelde events of webinar software met veel te veel opties.

2.

Bij de meeste platforms moet je een 2e scherm openen voor interactiviteit.

3.

De meeste platforms werken niet op smartphones en vereisen de Chrome browser.

4.

Deelnemers moeten een account aanmaken en later weer inloggen.

5.

Meestal moeten deelnemers zich van te voren opgeven. 

6.

Terugkijken is op bijna elk platform mogelijk.

7.

De meeste platforms zijn slecht bereikbaar en niet bereikbaar voor je deelnemers.

WELKE INTERACTIVITEIT IS ER MOGELIJK?

HOE GAAT HET IN DE PRAKTIJK?

Nadat je kennis hebt gemaakt met de interactieve elementen op het platform, laat je je eigen stream-expert van Easylivestream weten welke interactiviteit je wilt gebruiken. Je stream-expert zet de interactiviteit klaar en start het tijdens de stream ook voor je op. Als er een draaiboek is, kan de interactiviteit daar ook in worden meegenomen.

NA AFLOOP: STATISTIEKEN EN DEELNEMERSLIJSTEN

Nadat het event klaar is krijg je informatie van ons opgestuurd waar je wat aan hebt. Allereerst krijg je natuurlijk de HD-download van de stream zelf. Netjes geknipt, zodat de 'wachtkamer' en de 'uitloop' er af zijn. Verder krijg je een lijst met alle deelnemers, eventueel aangevuld met mailadressen en bedrijfsgegevens. Daar moeten we dan natuurlijk wel om vragen bij het binnengaan van de stream. Verder krijg je ook alle vragen die gesteld zijn in de chat en alle reacties op de interactiviteit, ook per persoon. Als er een enquete is geweest, komen de uitslagen er ook meteen bij. Tenslotte ontvang je de statistieken: hoeveel views waren er en hoeveel tijd is er in totaal gekeken? Altijd handig voor evaluaties en verslagen. Veel van onze klanten zijn vaste klanten en zo helpen we om de uitzendingen nog beter en scherper te maken.

bottom of page