top of page
312448007_626114579131988_7172797352204662332_n.jpg

Effectieve communicatie & participatie

👉 Laten we samen streven naar effectieve communicatie, waarbij iedereen gehoord wordt, ongeacht hun locatie. 👈In een wereld die steeds meer gedigitaliseerd raakt, is het belangrijk om de voordelen van digitale participatie te omarmen. Fysieke bijeenkomsten in zalen blijven van onschatbare waarde, maar de huidige realiteit vereist een hybride aanpak.


Bij Easylivestream begrijpen we dat sommige onderwerpen gevoelig liggen en speciale aandacht vereisen. Onze expertise strekt zich uit tot het begeleiden van organisaties bij complexe en delicate kwesties. Zo hebben we met succes samengewerkt met zowel de Belastingdienst als de Gemeente Zaanstad:


1. Toeslagenaffaire bij de Belastingdienst : In het kader van de toeslagenaffaire hebben we de Belastingdienst ondersteund bij het organiseren van transparante en eerlijke communicatie. Onze participatiestreams hebben geholpen om betrokkenen te informeren, vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen. We begrijpen dat openheid en empathie cruciaal zijn bij dergelijke gevoelige kwesties.


2. Inspraakrondes bij de plaatsing van windmolens in Zaanstad : Bij de gemeente Zaanstad hebben we digitale participatie ingezet om burgers te betrekken bij besluitvorming over windmolenlocaties. Onze hybride bijeenkomsten hebben niet alleen de inspraak vergroot, maar ook een platform geboden voor constructieve discussies. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan een inclusief proces waarin alle stemmen werden gehoord.


Kortom, Easylivestream staat klaar om organisaties te begeleiden, ongeacht de complexiteit of gevoeligheid van het onderwerp. We geloven in effectieve communicatie en streven ernaar om iedereen een stem te geven, zelfs in de meest uitdagende situaties. 🌐💻🗣