top of page
312448007_626114579131988_7172797352204662332_n.jpg

GLOEDNIEUW LUXE WEBINAR PAKKET

In de wondere wereld van livestreaming zien we een opvallende trend: organisaties kiezen steeds vaker voor meerdere kleinere events in plaats van één groot evenement. Waarom? Omdat deze aanpak tal van voordelen biedt.

 

  • Verdieping en binding: Door regelmatig kleinere webinars te organiseren, kun je dieper ingaan op specifieke onderwerpen. 

  • Herhaling en consistentie: Door regelmatig webinars te houden, blijft je boodschap beter hangen bij je doelgroep. 

  • Flexibiliteit en relevantie: Kleinere events geven je de flexibiliteit om snel in te spelen op actuele onderwerpen. Je kunt inspelen op de behoeften en interesses van je publiek op dat moment. Dit maakt je webinars relevanter en waardevoller.

  • Kosten en vergroening. Geen zaal- of studiohuur, geen catering en geen reiskosten en (auto)kilometers.

  • Participatie: door ons platform kunnen de kijkers thuis ook actief meedoen in een discussie. Met slechts 1 link en toegankelijk vanaf elk platform ( windows, mac, tablet of smartphone) kunnen de deelnemers live hun vragen stellen aan de panel-leden of moderators. 

 

Ons nieuwe pakket sluit hier erg goed op aan. Mocht je meer willen weten over ons nieuwe Luxe Webinar Pakket of als je specifieke vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

 

We bieden nieuwe en bestaande klanten 21% lentekorting op alle nieuwe boekingen. De voorwaarden zijn dat de boeking in april 2024 wordt aangevraagd en dat de stream in 2024 plaats zal vinden. Niet geldig met andere kortingen.